What about fixing the bug in the search results?

Tell us what you think or what problems you had

Moderators: GreenBean, Gouezeri, bruceb, CakeBoy

What about fixing the bug in the search results?

Postby Captain_Crema » Fri Mar 03, 2006 8:05 pm

The "go to latest post" link never works, it just returns you to the forum homepage.

:(
User avatar
Captain_Crema
 
Posts: 132
Joined: Fri Jan 06, 2006 8:56 am

Postby Gouezeri » Sat Mar 04, 2006 9:33 am

Sorry, you've lost me. Do you mean the "view posts since last visit" link?
D
This week I are feeling sleepy!
User avatar
Gouezeri
 
Posts: 4186
Joined: Fri Oct 22, 2004 9:56 am

Postby Captain_Crema » Sat Mar 04, 2006 5:12 pm

No.

I mean the link in the search results immediately to the left of the thread title. It's supposed to take you to the last read post on the thread; instead, it takes you to the forum homepage.
User avatar
Captain_Crema
 
Posts: 132
Joined: Fri Jan 06, 2006 8:56 am

Postby Captain_Crema » Sat Mar 04, 2006 5:14 pm

Sorry, it looks like this...
Attachments
icon_newest_reply.gif
It's even called "icon newest reply"!
icon_newest_reply.gif (199 Bytes) Viewed 16779 times
User avatar
Captain_Crema
 
Posts: 132
Joined: Fri Jan 06, 2006 8:56 am

Postby simonp » Sat Mar 04, 2006 5:23 pm

It works for me.
Profitec 700 dual boiler
Isomac Rituale
Mazzer Mini
Mahlkonig Vario
Chemex
Aeropress
2 Bodum press pots
Hottop updated to a B with Compuetr control
Imex roaster, dimmer mod on heater (under spare bed)
Rival popper, with split motor and dimmer mod on heater (retired)
User avatar
simonp
 
Posts: 1910
Joined: Thu Apr 08, 2004 9:14 am
Location: Wiltshire, UK

Postby Gouezeri » Sat Mar 04, 2006 5:50 pm

Ok, with you now, and you're right, it doesn't work (firefox-1.0.7 - never used it meself)... I'll mention it to Phil (though the error is bound to be in the BB and not with anything he may have done). In the meantime, click on the same icon, but white, on the right hand side of the screen (after the username and arrow).
D
Last edited by Gouezeri on Sat Mar 04, 2006 7:24 pm, edited 1 time in total.
This week I are feeling sleepy!
User avatar
Gouezeri
 
Posts: 4186
Joined: Fri Oct 22, 2004 9:56 am

Postby BazBean » Sat Mar 04, 2006 6:37 pm

Works ok for me ....using XP and explorer if that makes a diffrence?
Knowledge can be absorbed, but passion cannot be taught !

La Spaziale S5,
La Spaziale EK 2 Group
k30 mahlkonig
Mazzer Jolly, Futurmat , MC 5 Iberital,
Brasilia RR, Macap Deli Grinder.
A growing Tamper collection
(Plus my own playground for the above- A Shop)
User avatar
BazBean
 
Posts: 1635
Joined: Sun Sep 25, 2005 6:41 am
Location: Scarborough UK

Postby moisty » Sun Feb 25, 2007 5:54 pm

Doesn't work for me! :(
User avatar
moisty
 
Posts: 50
Joined: Tue Sep 19, 2006 3:49 pm

Postby eivindt » Sun Feb 25, 2007 6:58 pm

The links seem to be generated incorrectly, they look like this:

index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=4634&view=newest

Some of the &s has been recoded as &, which is correct for &s in normal text, but not for the href-attributes.

I guess Internet Explorer somehow works around this?


Eivind
La Scala Butterfly ~ Mazzer Mini E ~ Café Gene
User avatar
eivindt
 
Posts: 56
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:47 am
Location: Trondheim

Postby dsc » Mon Mar 05, 2007 12:12 am

Hi

Well some stuff in Mozilla doesn't work, the already mentioned button, also:

- when you are loged out and hit the "Profile" or "Log in to check my messages" buttons on top you get redirected to the main page

- when you hit Post Reply when not loged in you also get redirected to the main page

Oh and I wouldn't use IE, it's not a good browser. Try Opera or Mozilla.

Cheers,
dsc.
"This week I are mostly...trying to build a grinder..."

Mahlkonig Guatemala for FP/drip, Elektra T1 for sale, Gaggia Classic in progress
User avatar
dsc
 
Posts: 1753
Joined: Fri Feb 02, 2007 11:43 pm
Location: UK

Postby moisty » Wed Mar 07, 2007 9:17 pm

Won't work in firefox or IE for me!
User avatar
moisty
 
Posts: 50
Joined: Tue Sep 19, 2006 3:49 pm

Postby Cas » Wed Mar 07, 2007 9:37 pm

Works fine for me in Firefox 2.0.0.2 and XP.
Reneka Techno V2M ~ Mazzer Mini E ~ Swiss Gold
User avatar
Cas
 
Posts: 144
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:43 pm
Location: Hampshire

Postby bruceb » Wed Mar 07, 2007 9:58 pm

It has always worked for me in all versions of Firefox that I've tried.
Three Francesconi (CMA) espresso machines - Rossi, San Marco, LaCimbali, Faema and 2 Mazzer Major grinders- CoffeeTech Maggionlino, Hottop, Alpenröst and HW Precision roasters.
I decided I needed a bit of a change so I roasted some Monsooned Malabar. That was a change!
Image
User avatar
bruceb
 
Posts: 5362
Joined: Sun Apr 04, 2004 12:49 pm
Location: Northern Hesse, Germany

Postby huub » Tue Apr 03, 2007 11:29 pm

hmm, for me (firefox 2.0.0.3 mac) the search function does not work at all?

for example 'single' gives me no results, but of course there's plenty of threads with the word single..
..
just wanted to let you

oh, this is after the restyling b.t.w. was fine before..
excellent, smithers...

Isomac Itala, waterfilter, some shiny grinder that works pretty well, but has no brand I think.
User avatar
huub
 
Posts: 66
Joined: Tue Mar 01, 2005 5:09 pm
Location: amsterdam

Postby phil » Wed Apr 04, 2007 7:16 am

Errm, I suppose I should regenerate the keyword list :oops: (that's why your search failed)

It gets really huge after a few years so it wasn't copied over "as is" simply because of its size .

The processing will likely be a bit heavy so I'll do it when the machine's not busy. Sorry for the inconvenience.
La Spaziale Spazio 2 group semi-auto

La Spaziale Lusso grinder (espresso),
Macap MC4 shop grinder (brewed coffee)
Three Thor tampers
Two Hottops, first since Feb 2003
No partridge, no pear tree either
Conas, Zassenhaus hand grinder....
User avatar
phil
Founder Member
 
Posts: 2321
Joined: Fri Aug 22, 2003 12:05 pm
Location: Swindon, UK

Next

Return to Forum Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron